Seriös byggfirma i Stockholm

Vi heter Forma kök och bad! Vi är en seriös byggfirma i Stockholm med många år av erfarenhet och nöjda kunder. Kontakta oss och bli en nöjd kund! 

Seriös byggfirma i Stockholm - Forma kök och bad

När du söker en pålitlig och seriös byggfirma i Stockholm för din badrumsrenovering eller köksrenovering är Forma kök och bad ditt bästa val. Med lång erfarenhet och ett enastående rykte i branschen erbjuder vi högkvalitativa renovering tjänster som kombinerar precision, estetik och funktionalitet.

Hos Forma kök och bad sätter vi alltid kundens vision i fokus. Vi förstår att varje projekt är unikt och därför arbetar vi nära dig för att säkerställa att resultatet inte bara möter utan överträffar dina förväntningar. Våra tjänster omfattar allt från initial rådgivning och planering till genomförande och slutbesiktning vilket ger dig en bekymmersfri renovering upplevelse.

Vi använder endast de bästa materialen och de senaste teknikerna för att säkerställa hållbara och snygga resultat. Vårt team av erfarna hantverkare och projektledare är dedikerade till att leverera högsta kvalitet i varje detalj. Oavsett om du planerar en omfattande renovering eller en mindre uppfräschning kan du lita på att vi hanterar ditt projekt med största omsorg och professionalism.

För att hjälpa dig hålla din budget utan att kompromissa med kvaliteten erbjuder vi dessutom 10-15% rabatt på material till både badrum och kök. Detta innebär att du kan förverkliga dina drömmar om ett nytt fräscht badrum eller kök till ett pris som passar dig.

Kontakta Forma kök och bad idag för en kostnadsfri offert och upplev skillnaden med en byggfirma som verkligen bryr sig om dina behov och visioner. Låt oss hjälpa dig att förvandla ditt hem med expertis och engagemang.

Våra tjänster

Badrumsrenovering

Förvandla ditt badrum med en professionell renovering från Forma kök och bad. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster, skräddarsydda lösningar och konkurrenskraftiga priser. Våra erfarna hantverkare och projektledare säkerställer att ditt badrum blir både funktionellt och stilrent. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Köksrenovering

Forma kök och bad erbjuder professionella köksrenoveringar i Stockholm. Vi kombinerar högkvalitativa material med expertis för att skapa funktionella och stilrena kök. Vårt erfarna team tar hand om allt från planering till genomförande, vilket garanterar ett smidigt och tillfredsställande renoveringsprojekt. Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag.

Totalrenovering

Totalrenovering innebär en fullständig ombyggnad av ditt hem där varje aspekt förnyas för att skapa ett fräscht och funktionellt utrymme. Hos Forma kök och bad erbjuder vi omfattande tjänster för totalrenoveringar med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och expertråd.

Renovera tvättstuga

Renovera din tvättstuga med Forma kök och bad för en funktionell och stilren uppgradering. Vi erbjuder högkvalitativa material och erfarna hantverkare som optimerar ditt utrymme. Oavsett om du behöver nya förvaringslösningar eller uppdaterad inredning, säkerställer vi en smidig och kostnadseffektiv renovering. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Läs vad våra kunder säger om oss - Forma kök och bad

Forma kök och bad Reco.se
Badrumsrenovering och köksrenovering i Stockholm

Forma kök och bad - Byggfirma i stockholm

Forma kök och bad är en byggföretag som erbjuder byggtjänster till privatpersoner i Stockholm. Våra byggtjänster är badrumsrenovering, Köksrenovering, Totalrenovering och tvättstugerenovering. Vi renoverar det mesta i din bostad. Vi har över 20 års erfarenhet av att renovera badrum och kök och vi har många nöjda kunder efter 20 år i branschen. Som byggfirma är vårt fokus kunden och kundens vision, önskemål och realistiska drömmar vårt mål. Vi är lyhörda och noggranna i vårt arbeta när vi renoverar en kunds bostad. Vi vet att ett jobb inte bara är ett jobb för oss! Vi utgår från att varje jobb som utföras med 100% kundnöjdhet. 

Kontakta oss för en offert och bli en nöjd kund!