Badrumsrenovering
Bromma

Forma kök och bad - Badrumsrenovering Bromma

Forma Kök & Bad hjälper dig med alla steg under din badrumsrenovering i Bromma från planering till färdigt slutresultat. På så sätt kan du lämna renoveringen i våra trygga händer och få ett fackmannamässigt utfört arbete.

Badrumsrenovering i Bromma

Badrumsrenovering i Bromma är inte bara en uppfräschning av ett viktigt utrymme i din bostad det är också en investering för din bostad. En badrumsrenovering kan förvandla ett tråkigt eller föråldrat badrum till en modern och funktionell badrum som hela familjen kan älska och trivas i.

När du överväger en badrumsrenovering är det viktigt att anlita en pålitliga och erfarna byggfirma som har erfarenhet och kunskap om badrumsrenovering.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation för ditt badrum och låt oss guida dig genom processen för att renovera och skapa det badrum du och din familj förtjänar.

Badrumsrenovering i Bromma

Vi kan renovera badrum i Bromma

Vi på forma kök och bad är stolta över att kunna erbjuda badrumsrenovering i Bromma med vår expertis och dedikation till kvalitet har vi kunder som återkommer eller rekommenderar oss vidare till familjemedlemmar, Vänner och kollegor.

Med år av erfarenhet inom byggbranschen förstår vi vikten av att skapa badrum som är både vackra och funktionella för våra kunder. Oavsett om du vill modernisera ditt befintliga badrum eller skapa ett helt nytt utrymme är vi här för att göra din vision till verklighet.

Vår lokala närvaro i Bromma gör oss till det självklara valet för din badrumsrenovering i Bromma och vi är väl förtrogna med de specifika förhållandena och kraven i området.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina behov och önskemål från design till installation.

Låt oss hjälpa dig med din badrumsrenovering i Bromma och låt oss även få en till nöjd kund som rekommenderar oss till vänner och familj.

Badrumsrenovering Bromma

Hur lång tid tar det att renovera ett badrum?

Våra erfarna och kunniga projektledare kommer ge dig all information du behöver veta om hur fort vi kan renovera ditt badrum. Med över 20 års erfarenhet av badrumsrenovering strävar efter att ge realistiska tidsramar baserat på varje kunds unika behov och krav.

Storleken på badrummet omfattningen av renoveringsarbetet och val av material kan påverka tiden det tar att slutföra projektet. Men i snitt tar en badrumsrenovering Bromma 2-4 veckor. En exakt tidplan kan vi ge dig på vårt första kundbesök.

Badrumsrenovering Bromma 1
Badrumsrenovering Bromma

Hur mycket kostar en Badrumsrenovering i Bromma?

När det kommer till att kostnaden för en badrumsrenovering i Bromma är det naturligt att den tanken kommer först och det förstår vi.

Priset på en badrumsrenovering i Bromma kan variera beroende på olika faktorer som storlek på badrum, val av material och omfattningen av arbetet.

Vi är dedikerade till att erbjuda transparenta priser som ni förstår och ingen överraskning när det gäller kostnader.

För att få en exakt uppskattning för ditt badrum så kan du börja med att boka in en tid med oss så vi får komma hem till dig för att se hur ditt badrum ser ut och även få höra dina tankar och idéer som kan påverka priset. Alla våra kunder får 10-15% rabatt på material.

Vi ser fram emot att skapa ett badrum som inte bara möter dina förväntningar utan också passar din plånbok.

Att tänka på vid en Badrumsrenovering i Bromma

En Badrumsrenovering i Bromma är en stor investering för ditt boende både kostnadsmässigt och tidskrävande. Men fördelen med en Badrumsrenovering är att du höjer din egen trivsel och värdet på din bostad när du ska sälja din bostad i Bromma

Det som är viktigt att tänka på innan du bestämmer dig för att anlita oss på Forma kök och bad för din Badrumsrenovering är:

  • Att se över om vi är våtrumsbehöriga & har Säker Vatten.
  • Har Forma kök och bad egen personal?
  • God kreditvärdighet?
  • Goda rekommendationer?
  • Hur länge har Forma kök och bad funnits?
  • Har Forma kök och bad en bra försäkring?

Dessa frågor är bra att se över så att du kan känna dig trygg i ditt val av byggfirma som ska utföra din Badrumsrenovering. Det är viktigt att din Badrumsrenovering blir utförd fackmannamässigt och att du som kund får 10 års garanti för arbetet som företaget utför.

Badrumsrenovering Bromma

Forma kök och bad - Byggfirma i stockholm

Forma kök och bad är en byggföretag som erbjuder byggtjänster till privatpersoner i Stockholm. Våra byggtjänster är badrumsrenovering, Köksrenovering, Totalrenovering och tvättstugerenovering. Vi renoverar det mesta i din bostad. Vi har över 20 års erfarenhet av att renovera badrum och kök och vi har många nöjda kunder efter 20 år i branschen. Som byggfirma är vårt fokus kunden och kundens vision, önskemål och realistiska drömmar vårt mål. Vi är lyhörda och noggranna i vårt arbeta när vi renoverar en kunds bostad. Vi vet att ett jobb inte bara är ett jobb för oss! Vi utgår från att varje jobb som utföras med 100% kundnöjdhet.