Professionell hjälp med din badrumsrenovering i Stockholm

Har du ett badrum som du behöver fräscha upp eller renovera? Om du behöver hjälp med din badrumsrenovering i Stockholm så finns vi på Forma Kök & Bad här för dig. 

Vi hjälper dig med alla steg på vägen, ändå från planering till slutförd renovering. Allt för att du ska kunna känna dig trygg med ditt faktum att du får en fackmannamässigt utförd badrumsrenovering med fin design och optimalt planerad planlösning.

Vi hjälper dig från planering till färdigt resultat

Att renovera ett badrum är en komplicerad process och det är många steg som ska klaffa på vägen. Vi på Forma Kök & Bad hjälper dig därför med hela arbetet. Till att börja med mäter vi upp ditt badrum och hjälper dig att planera ytan, ger dig materialförslag och ritningar. Därefter presenterar vi våra samarbetspartners som kommer att utföra hela renoveringen.

När renoveringen är slutförd går vi tillsammans igenom badrummet för att säkerställa att det lever upp till dina förväntningar. Under din badrumsrenovering i Stockholm så är vår projektledare din enda kontakt och därmed slipper du ringa runt till olika hantverkare för att själv försöka få styr på arbetet.

Badrumsrenovering i Stockholm med optimal planlösning

Vi vet hur viktigt det är att din badrumsrenovering i Stockholm blir perfekt. En renovering av våtutrymmen är dyrt och därför måste det bli exakt som du vill.

Vi hjälper dig med stil, materialval och alla enheter såsom tvättställ, toalett, dusch och golvvärme. Vi ser även till att planlösningen blir den bästa möjliga för ditt badrum, oavsett hur stort eller litet det är. Just planlösningen är mycket viktig för att ditt vardagsliv i badrummet ska flyta på. Vi mäter noggrant ut alla mått och ser till att alla bitar faller på plats. Vi har dessutom full koll på vilka mått som är optimala för att bygga ett praktiskt badrum.