Köksrenovering

Byggfirma med 20 års erfarenhet inom Köksrenovering. Vi är experter på att fixa och rusta upp kök. Med fokus på noggrannhet och kreativitet ger vi ditt kök en nytt liv.

Köksrenovering - Renovera ditt kök med oss

Att utföra en köksrenovering kräver mycket planering för att få till en optimal planlösning. I större kök finns det gott om utrymme men även dessa behöver bli praktiska för vardagslivet.

Vi på Forma Kök & Bad hjälper dig med alla steg under din köksrenovering, från planering till färdigt slutresultat. På så sätt kan du lämna renoveringen i våra trygga händer och få ett fackmannamässigt utfört arbete.

Kontakta oss så kan vi berätta mer!

Kontakta oss!

Vad säger våra kunder?

Läs vad våra kunder säger om oss!

Vi kan Köksrenovering

Vi är en byggfirma som har säte i Solna. Vi jobbar över hela Stockholm med att renovera kök och badrum. Våra framgångsaga har varit att sätta kunden i fokus genom att skapa en nöjd kund. Värdet av en nöjd kund för oss är vårt leverbröd och med en nöjd kund är vi säkra att vi får mer jobb via referenser och rekommendationer. 

En nöjd kund tipsar våra byggtjänster vidare till Familj, vänner och kollegor så för oss är det viktigt att slutresultatet möter kundens alla förväntningar eller mer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Köksrenovering Solna

Köksrenovering Lidingö

Köksrenovering Danderyd

Köksrenovering Sundbyberg

Köksrenovering Sollentuna

Köksrenovering Täby

Köksrenovering Åkersberga

Köksrenovering Bromma

Vi erbjuder även Köksrenovering tjänster i

Köksrenovering

Byggfirman Forma Kök och Bad

Er partner som Köksrenovering företag

Vi på Forma Kök och Bad AB är stolta över att vara en pålitlig partner för Köksrenovering. Med vårt engagerade team av hantverkare som alla är certifierade erbjuder vi högkvalitativa renovering tjänster som du kan lita på. Vi förstår vikten av att skapa inte bara funktionella i köket utan även estetiskt tilltalande utrymmen som passar dina behov och stil.

Vår styrka ligger inte bara i våra tekniska färdigheter utan också i vårt engagemang för kundnöjdhet. Det är därför vi är stolta över de positiva recensionerna från våra nöjda kunder som du kan hitta på reco.se. Dessa recensioner är en spegelbild av vårt dedikerade arbete och vår förmåga att överträffa våra kunders förväntningar.

När du väljer Forma Kök och Bad för din köksrenovering kan du vara säker på att du får en professionell och pålitlig service från början till slut. Vi är redo att omvandla ditt badrum till en fristad av komfort och skönhet. Kontakta oss idag för att diskutera dina renoveringsbehov och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina dröm kök.

Renovera ditt köket!

När det gäller att omvandla ditt kök till en stilfull och praktisk arbetsplats är Forma Kök och Bad din partner. Som erfarna Köksrenoverare är vi passionerade för att skapa kök som inte bara uppfyller dina behov utan också passar din unika stil och smak.

Vårt dedikerade team av hantverkare för att ta din vision till liv. Oavsett om du drömmer om en modern och funktionell yta eller ett klassiskt och tidlöst kök så tar vi hand om varje detalj. Från noggrann planering och materialval till precision i utförandet.vi lämnar inget åt slumpen.

Personlig projektledare för din köksrenovering

Vår personliga projektledare för din renovering är din nyckel till en smidig och stressfri upplevelse. När du väljer att arbeta med oss på Forma kök och bad får du en dedikerad professionell som kommer att guida dig genom varje steg av renovering processen.

Din projektledare är din huvudkontakt och kommer att vara där för att besvara alla dina frågor lösa eventuella problem och se till att dina önskemål och behov uppfylls till fullo. Med sin erfarenhet och expertis kommer de att arbeta nära dig för att förstå dina visioner och omvandla dem till verklighet.

Från den inledande planeringen och designfasen till att övervaka arbetet och säkerställa att alla detaljer hanteras noggrant kommer din projektledare att vara med dig hela vägen. Vi strävar efter att skapa en personlig och skräddarsydd upplevelse för varje kund och din projektledare är nyckeln till att uppnå detta mål.

Med en personlig projektledare från Forma kök och bad kan du känna dig trygg och försäkrad om att din renovering kommer att bli en framgång. Kontakta oss idag för att börja planera din drömrenovering och upplev fördelarna med att ha en dedikerad professionell vid din sida.

Kontakta oss för din köksrenovering

Kontakta oss idag för att diskutera din nästa Köksrenovering. Låt oss hjälpa dig att skapa det kök du alltid har drömt om med vår erfarenhet, expertis och engagemang för att leverera enastående resultat. Med Forma Kök och Bad blir din drömköksrenovering verklighet.

Offert

Begära en offert

Att begära en offert är en enkel process. Du kontaktar oss via telefon eller via kundformuläret på hemsidan. När vi har fått din förfrågan vill vi gärna boka in ett möte då vi får se vad som ska renoveras och hur dina tankar och idé är för en köksrenovering.

Vi kommer sedan att analysera dina behov och ge dig ett kostnadsförslag som är så detaljerat som möjligt. Detta gör det enklare för dig att bedöma om priset är rimligt och om det passar din ekonomi.

Kontakta oss för en offert