Badrumsrenovering Åkersberga

Behöver du renovera ditt badrum? kontakta oss så berättar vi mer vad vi kan göra för dig!

Badrumsrenovering Åkersberga - Renovera med oss

Vi på Forma Kök & Bad hjälper dig med alla steg under din badrumsrenovering Åkersberga från planering till färdigt slutresultat. På så sätt kan du lämna renoveringen i våra trygga händer och få ett fackmannamässigt utfört arbete.

Kontakta oss så kan vi berätta mer!

Kontakta oss och få en offert!
Badrumsrenovering Åkersberga

Vår kunniga projektledare sköter hela renoveringsprocessen

Som ett första steg hjälper vi dig med inredningsförslag och stil för badrumsrenovering Åkersberga. Vi kommer hem till dig och tar alla mått sedan presenterar vi förslag på allt från material och produkter till ritningar. Givetvis tar vi även kostnadsfritt fram en offert för din badrumsrenovering Åkersberga.
När det är dags att genomföra själva renoveringen så presenterar vi våra erfarna hantverkare som fackmannamässigt kommer att renovera ditt badrum. Du behåller dock all kontakt med vår projektledare som i sin tur sköter kontakten med leverantörer och hantverkare. Allt för att badrumsrenoveringen ska gå så smidigt som möjligt för dig som kund.

Badrumsrenovering Åkersberga

En helhetslösning för din badrumsrenovering Åkersberga

Vi erbjuder alltid en tydlig prisbild så att du vet exakt vad din badrumsrenovering Åkersberga kommer att kosta. Under byggets gång håller vår projektledare i regelbundna byggmöten och planerar arbetets gång för att rummet ska bli färdigt så fort som möjligt och enligt vår bestämda tidsplan.

Eftersom vi tar hand om planering, materialförslag, mått, hantverkare och hela arbetsprocessen så behöver du inte själv vara kunnig när det kommer till badrumsrenovering. Du får nämligen all hjälp du behöver av oss i vår helhetslösning.

Badrumsrenovering i Åkersberga

Renovera badrum i Åkersberga

Badrumsrenovering i Åkersberga är inte bara en uppfräschning av ett viktigt utrymme det är också en investering som gör att värdet på bostaden kan öka. En badrumsrenovering kan förvandla ett tråkigt eller föråldrat badrum till ett drömbadrum.

Med vår expertis och erfarenhet inom badrumsdesign och badrumsrenovering kan vi  på Forma kök och bad skapa det badrum du alltid drömt om.

När du överväger en badrumsrenovering är det viktigt att anlita pålitliga och erfarna byggfirma som sitter på kunskap och erfarenheten. 

Det sista du vill är att få ett badrum som inte fungerar korrekt. Vi har alla certifikat en byggfirma behöver för badrumsrenovering och om du önskar göra något unikt med ditt badrum kan vi hyra in kompetensen du eftersöker.

Badrumsrenovering Åkersberga
Badrumsrenovering Åkersberga

Hur mycket kostar en Badrumsrenovering i Åkersberga

Kostnad badrumsrenovering

När det kommer till att planera en badrumsrenovering i Åkersberga är det naturligt att undra vad det kan kosta dig. Priset på en badrumsrenovering kan variera beroende på olika faktorer som storlek på badrummet, val av material du önskar och omfattningen av arbetet. 

Forma kök och bad har över 20 års erfarenhet av att guida kunder genom renovering process och vi har hjälpt över 100 kunder med sina badrum. 

När det gäller badrumsrenovering i  Åkersberga strävar vi efter att erbjuda alla kunder en skräddarsydda lösningar för att möta kundens behov och budget. Våra projektledare arbetar nära våra nya kunder för att förstå deras önskemål. Vi sätter upp en offert runt dina önskemål, material och arbetskostnad.

Vid tilllägg av material eller förändringar i planeringen som kommer under renoveringen har vi och du dokumenterad vad för tillägg och kostnader som ska tilläggas i slutfakturan. Vi är transparenta och har tydliga och dokumenterade mail och telefon diskussioner om tillägg med mera så din budgeten inte går över gränsen. 

För att få en exakt uppskattning för din badrumsrenovering i Åkersberga är du välkommen att kontakta oss för en personlig konsultation. Vi ser fram emot att skapa ett badrum som inte bara möter dina förväntningar utan också passar din plånbok.

Hur lång tid tar det att renovera ett badrum i Åkersberga

När det kommer till att uppskatta tiden för en badrumsrenovering i Åkersberga finns det flera faktorer att överväga. 

Storleken på badrummet, omfattningen av renoveringsarbetet och val av material kan påverka tiden det tar att slutföra en badrumsrenovering. Det finns yttre påverkan och inre påverkan som kan göra att din badrumsrenovering kan ta 2 veckor eller 2 månader för att bli klara. 

Tillgängligheten av material eller om du bor i lägenhet och din bostadsrättsföreningen inte vill stänga av vattnet en viss dag eller att du bor i ett hus som det är svårt att komma fram till. Våra erfarna projektledare ser allt detta och säkerställer innan renoveringen påbörjas att vi följer den tidsramen vi kommit överens om. 

Men mycket kan hända på vägen och våra projektledare sköter allt så du inte behöver göra något tills projektledaren behöver din hjälp.

Badrumsrenovering Åkersberga