Professionell hjälp med din köksrenovering i Stockholm

Att renovera ett kök gör man ofta bara en gång i livet Det är ett stort projekt som är dyrt, tidskrävande och där många delar måste klaffa för att du ska få ett kök som är redo att användas. Vi på Forma Kök & Bad erbjuder en professionell projektledning som hjälper dig med din köksrenovering i Stockholm från start till mål. 

En helhetslösning för köksrenovering i Stockholm

Att utföra en lyckad köksrenovering är utmanande och tidskrävande. Det ska dessutom inte bara planeras färg och design på köksluckor, utan även el, vatten, värme, VVS, vitvaror och arbetsytor. Pålitliga hantverkare ska väljas, mått ska tas och offerter ska jämföras. Om du anlitar Forma Kök & Bad så får du en helhetslösning som hjälper dig med hela arbetsprocessen från de allra första skisserna till ett slutfärdigt resultat.

Vi hjälper dig att undvika de vanligaste missarna och fallgroparna som lätt kan ske om man inte har någon tidigare erfarenhet av renoveringar. Dessutom ser vi till att ditt kök får en optimal planlösning utefter hur rummet ser ut. På så sätt blir det smidigare för dig när köket är färdigt och du ska börja laga mat och umgås med vänner i köket.

Vår projektledare sköter hela arbetsprocessen

Våra ledord är tryggt, tydligt, enkelt och kvalité och hos oss på Forma Kök & Bad står våra kunder alltid i fokus. Vi samarbetar med mycket erfarna och kunniga hantverkare som fackmannamässigt utför din köksrenovering i Stockholm.

Då vår projektledare sköter all kontakt med hantverkare och leverantörer så kan du lugnt luta dig tillbaka medan köket renoveras. Om du har frågor eller funderingar är det vår projektledare du kan vända dig till för svar. Vi erbjuder en tydlig prisbild som visar totalpriset för din renovering. På så sätt vet du vad du kan förvänta dig gällande både pris, service och renovering.