Renovera badrum i Täby, Ensta, Kyrkby

Renovera badrum i Täby, Ensta, Kyrkby

Experter på renovera badrum i Täby – Ensta, Kyrkby

Bor du i Täby och drömmer om ett nytt badrum så har du kommit rätt. Vi hjälper privatpersoner som bor i Täby med att renovera badrum. Vi är en byggfirma i Solna som erbjuder badrumsrenovering i Täby.

Har du ett badrum som sjunger på sin sista vers eller har du ett badrum som luktar illa pga av dålig ventilation kan det vara en signal på att du behöver fixa ditt badrum.

Ett badrum är ett känsligt område som ska klara av vatten och fukt dagligen. Om tätningen eller något annat brister i badrummet kan det bli en dyr affär för dig och din familj.

Renovera badrum i Täby, Ensta, Kyrkby

Renovera badrum billigt

Att renovera badrum billigt går att få till. Med rotavdrag för arbetskostnaden får du ett avdrag på 30% men material som kakel och annat som du drömmer om att ha i ditt nya badrum i Täby kan spräcka din budget.

Vi på Forma kök och bad erbjuder våra kunder 10 till 15% rabatt på material och annat som våra samarbetspartner säljer till badrum. Det kan vara förbrukningsmaterial till badrumsmöbler som kan få dig att spara en del pengar på.

Ett annat alternativ är att köpa begagnat från blocket eller tradera. Ett annat alternativ är att köpa badrumsinredning eller badrumsmöbler från aktioner som konkurser.

Helrenovering av badrum

Vi på Forma kök och bad har lång erfarenhet av att renovera badrum i Stockholm. För att säkerställa att varje projekt håller hög kvalitet samarbetar vi med branschledande leverantörer.

Att renovera ett badrum är något som kan göra stor skillnad i ert hem. Om du bor i Täby och planerar att renovera ditt badrum finns det flera viktiga faktorer att tänka på för att se till att projektet blir så smidigt och bra som möjligt.

För det första är det viktigt att du har en tydlig plan för vad du vill uppnå med din badrumsrenovering. Vilka funktioner och egenskaper vill du ha i ditt nya badrum? Vilken stil vill du ha? Våra experter bistår gärna med tips och råd inför din badrumsrenovering.

Utifrån dina önskemål och budget rekommenderar vi design, val av material och inredning. Vi ser till att du får det badrum du alltid drömt om!

Renovera badrum i Täby, Ensta, Kyrkby

Hur lång tid tar det att renovera ett badrum

En badrumsrenovering behöver ta sin tid för att det ska bli ett bra jobb och att du har ett badrum som minst klarar av 10 år. För oss på Forma kök och bad tar en renovering av ett badrum mellan 2-4 veckor. Det beroende hur stort ditt badrum är vad för material du valt och var din bostad befinner sig.

Bor du i en lägenhet utan hiss kan det vara svårare att få upp material och annat som behövs för att slutföra din badrumsrenovering. Andra faktorer som kan påverka din badrumsrenovering är utstående faktorer som att vara i kontakt med bostadsrättsföreningen för avstämning av vatten mm.

Vi har hjälp många kunder med att renovera badrum och vi har även stött på bostadsrättsföreningar som har hjälp oss direkt och andra som väljer att dra ut på tiden. Vi vet exakt vad vi behöver göra för att du ska få en smidig resa genom din badrumsrenovering med oss på Forma kök och bad

Renovera badrum med microcement

Microcement har under den senaste tiden blivit en stor inredningstrend och många väljer att renovera sina badrum eller kök med hjälp av det. Att renovera med microcement ger en industriell och rå look som passar utmärkt i det moderna hemmet.

Materialet som även kan kallas för microbetong består i korthet av cement, olika tillsatsmaterial och färgpigment. Microbetongen läggs i ett tunt lager på valfri yta och bildar ett slitstarkt ytskikt.

Microcementens utseendet förknippas starkt med den naturliga cementfärgen men det många inte vet om är att microcement går att få i många olika färger och texturer.

Renovera badrum i Täby, Ensta, Kyrkby

Forma kök och bad renoverar ditt badrum

Vi på Forma kök och bad har över 20 års av erfarenhet av badrumsrenovering i Täby. Vi som byggfirma förstår vikten av en nöjd kund. Våra nöjda kunder har givit oss rekommendationer som gjort att vi har fått nya uppdag men även har våra kunder rekommenderat oss till vänner och familj. Maila eller ring oss för att påbörja din resa mot ditt drömbadrum i Täby. Du kan läsa mer om våra rekommendationer på Reco.se