Totalrenovering av Hus

Funderar du att totalrenovera ditt hus eller lägenhet? Form kök och bad sköter om hela din renovering från start till slutförande. Hos oss får du duktiga hantverkare som håller vad de lovar.

Experter på totalrenovering

Vi kan genomföra  totalrenovering av exklusiva villor och lägenheter i hela Stockholm. I Stockholm finns det fantastiska möjligheter att renovera sin bostad till en bostad man kan trivas i. Vi hjälper dig med din totalrenovering av badrum, kök eller alla rum i din bostad. Kontakta oss och berätta vad du vill göra med din bostad.

Drömmer du om att förvandla din bostad till något bättre? Då är det dags att överväga en totalrenovering av ditt bostad med Forma kök och bad! Vi är experter på att skapa din drömbostad.

Med en totalrenovering kan du skräddarsy ditt badrum, kök efter dina önskemål och behov. Vi tar hand om allt från planering och design till installation och färdigställande så att du kan luta dig tillbaka och njuta av processen utan stress eller oro.

När du väljer Forma kök och bad för din badrumsrenovering kan du lita på att du får kvalité material och skickligt hantverk. Vi samarbetar med pålitliga leverantörer för att säkerställa att ditt badrum är utrustat med de bästa produkterna på marknaden.

Byggfirma i Stockholm

Steg för steg för Totalrenovering

När det kommer till totalrenovering av ditt kök eller badrum är det viktigt att ha en klar förståelse för processen. Hos Forma kök och bad strävar vi efter att göra renoveringsprocessen så smidig och effektiv som möjligt för våra kunder.

Konsultation och planering

Vi börjar med en noggrann konsultation där vi lyssnar på dina önskemål och behov. Vi diskuterar olika designalternativ, materialval och budget för att skapa en skräddarsydd plan för din renovering.

Demontering och Förberedelse

När designen är godkänd påbörjar vi demontering av det gamla köket eller badrummet och förbereder ytan för installation av nya material. Vi ser till att alla förberedelser görs noggrant för att säkerställa en smidig installationsprocess.

Design och Materialval

Efter att ha fastställt dina preferenser arbetar vårt erfarna designteam med att skapa en detaljerad design för ditt nya kök eller badrum. Vi hjälper dig att välja högkvalitativa material som passar din stil och budget.

Installation och Byggnation

Under detta steg genomför vi själva installationen av de nya materialen som köksskåp, bänkskivor, VVS och el. Vårt team av erfarna hantverkare arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa högsta kvalitet på arbetet.

Slutförande och Slutgiltig inspektion

När installationen är klar genomför vi en noggrann slutgiltig inspektion för att säkerställa att allt är korrekt installerat och fungerar som det ska. Vi ser till att du är helt nöjd med resultatet innan vi avslutar projektet.

Forma kök och bad

Forma Kök & Bad hjälper dig med BadrumsrenoveringKöksrenovering
Totalrenovering, ritningar och projektledning av din renovering på Östermalm. Vi tar fram förslag för enstaka rum eller hela din bostad. Vårt arbete innefattar produkt- och materialförslag, ritningar och leverans samt utförande av själva arbetet.

Vi tar hand om hela entreprenaden. Du behöver inte vara involverad i renoveringen utan vi finns på plats och ser till att förverkliga ditt projekt.

Byggfirman från Solna

Byggfirma med kompetens!

Behöver du totalrenovera din bostad i Stockholm för att ditt köket eller badrum har blivit gammalt eller slitit pga ålder? Hör av dig till oss vi på Forma kök och bad. Vi erbjuder totalrenovering i Stockholm.

Våra kompetenta och erfarna hantverkare med nödvändiga behörigheter kan hjälpa dig att totalrenovera din befintlig bostad eller ett nytt objekt ni nyligen har köpt.

Den samlade kompetens som våra hantverkare har gör att vi kan ta oss hand totalrenovering. El- och VVS-installationer, måleriarbete och snickeriarbeten, installation av vitvaror vi genomför allt som krävs vid en totalrenovering av en bostad i Stockholm.