Lägenhetsrenovering Sollentuna

Är du i behov av en professionell lägenhetsrenovering Sollentuna? Välkommen till Forma kök och bad! Vi är experter på badrumsrenovering och köksrenovering i Sollentuna. Vi erbjuder komplett service för att förvandla ditt badrum eller kök till en funktionell och stilren plats. 

Lägenhetsrenovering Sollentuna - Renovera din bostad med oss

Bor du i Sollentuna och funderar på att renovera ditt badrum eller kök? Oavsett om ditt badrum eller kök är i behov av en uppdatering på grund av ålder eller om det har uppstått problem som kräver åtgärder är vi på Forma kök och bad här för att hjälpa dig med din Lägenhetsrenovering Sollentuna.

Med över 20 års erfarenhet inom badrumsrenovering, Köksrenovering, tvättrum och andra vatten relaterade utrymmen kan du lita på att vi levererar högsta kvalitet och kundnöjdhet. Vi har framgångsrikt hjälpt hundratals kunder runt om i Sollentuna att förverkliga sina drömmar om ett nytt och fräscht badrum eller en praktisk och snygg tvättstuga.

Lägenhetsrenovering Sollentuna

Läs vad våra kunder säger!

Vi hjälper dig planera din lägenhetsrenovering Sollentuna

Har du redan börjat drömma om hur ditt badrum eller kök ska se ut och vad för möbler och vitvaror du önskar att köpa in för din lägenhetsrenovering  Sollentuna.

Du kanske har börjat fundera vad för kakel eller klinkers du önskar att gå på varje morgon. Vi på forma kök och bad hjälper dig att planera inköp av material du önskar att ha i ditt nya badrum.

Vi på Forma kök och bad jobbar med Höganäs Kakel som är en ledande aktör inom kakel,  badrumsmöbler och mycket mer. Vi hjälper dig planera hela din lägenhetsrenovering Sollentuna. Från början till slut. Du kan även välja att handla in all material själv.

Hur mycket kostar en Lägenhetsrenovering i Sollentuna

Att renovera ett badrum eller ett kök är en kostsam affär men det är en investering som ger tillbaka. Det finns olika saker man kan göra som kund för att spara pengar när du ska lägenhetsrenovering i Sollentuna.

Som kund kan du köpa begagnande badrumsmöbler, Vitvaror från blocket eller kan du köpa badrumsmöbler, vitvaror och inredning från hemsidor som aktionerar ut badrumsartiklar och köksartiklar från konkursbo. Du har möjligheten att spara mellan 20 till 30 tusen kronor på att köpa inredning som toalett, Duschdörr, badkar, Kakel, Klinkers, Kylskåp, Fry/kyl, diskbänk och mycket mer.

Men ett badrum på 4 kvm kostar från 150 000kr till 250 000kr men ett kök kan kosta från 120 000- 300 000 kr. Många faktorer påverkar priset när man ska renovera ett badrum tex, Storlek, VVS, El, hus eller lägenhet och vad för material du önskar att vi ska sätta i ditt nya badrum.

Hur lång tid tar det att renovera en lägenhet i Sollentuna

En badrum eller köksrenovering  kan tar oss 2-4 veckor beroende på hur stort projektet är. Vi följer det vi har kommit överens om. Det finns utstående faktorer som kan påverka tiden som tar för att renovera ett badrum i din bostad. Bor du i en lägenhet så kan byggtillstånd, Avstängning av vatten påverka tiden som tar att renovera ditt badrum och hur tillgänglig din lägenhet är.

Lägenhetsrenovering Sollentuna