Badrumsrenovering Skärholmen

Är du i behov av en professionell badrumsrenovering Skärholmen? Välkommen till Forma kök och bad! Vi är experter på badrumsrenovering och erbjuder komplett service för att förvandla ditt badrum till en funktionell och stilren plats. Kontakta oss idag för att få hjälp med din badrumsrenovering i Skärholmen.

Badrumsrenovering Skärholmen - Renovera med oss

Bor du i Skärholmen och funderar på att renovera ditt badrum? Oavsett om ditt badrum är i behov av en uppdatering på grund av ålder eller om det har uppstått problem som kräver åtgärder är vi på Forma kök och bad här för att hjälpa dig med din badrumsrenovering Skärholmen.

Med över 20 års erfarenhet inom badrumsrenovering, tvättrum och andra vattenrelaterade utrymmen kan du lita på att vi levererar högsta kvalitet och kundnöjdhet. Vi har framgångsrikt hjälpt hundratals kunder runt om i Skärholmen att förverkliga sina drömmar om ett nytt och fräscht badrum eller en praktisk och snygg tvättstuga.

Låt oss på Forma kök och bad ta hand om din badrumsrenovering  Skärholmen. Kontakta oss idag och begär en offert för att starta din resa mot ett nytt badrum som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Vi hjälper dig planera din badrumsrenovering Skärholmen

Har du redan börjat drömma om hur ditt badrum ska se ut och vad för badrumsmöbler du önskar att köpa in.

Du kanske har börjat fundera vad för kakel eller klinkers du önskar att gå på varje morgon. Vi på forma kök och bad hjälper dig att planera inköp av material du önskar att ha i ditt nya badrum.

Vi på Forma kök och bad jobbar med Höganäs Kakel som är en ledande aktör inom kakel,  badrumsmöbler och mycket mer. Vi hjälper dig planera hela renoveringen. Från början till slut. Du kan även välja att handla in allt själv.

Hur lång tid tar det att renovera badrum i Skärholmen

En badrumsrenovering  kan tar oss 2-4 veckor beroende på hus stort projektet är. Vi följer det vi har kommit överens om.

Det finns utstående faktorer som kan påverka tiden som tar för att renovera ett badrum i din bostad. Bor du i en lägenhet så kan byggtillstånd, Avstängning av vatten påverka tiden som tar att renovera ditt badrum och hur tillgänglig din lägenhet är.

Bor du i ett 4 våningshus utan hiss och vi behöver bära in material som kakel och badrumsmöbler mm så tar det tid. Bor du i hur så finns det även utstående faktorer som kan påverka tiden.

Hur mycket kostar en badrumsrenovering i Skärholmen

Att renovera ett badrum är en kostsam affär men det är en investering som ger tillbaka. Det finns olika saker man kan göra som kund för att spara pengar.

Som kund kan du köpa begagnande badrumsmöbler från blocket eller kan du köpa badrumsmöbler och inredning från hemsidor som aktionerar ut badrumsartiklar från konkursbo. Du har möjligheten att spara mellan 20 till 30 tusen kronor på att köpa inredning som toalett, Duschdörr, badkar, Kakel, Klinkers och mycket mer.

Men ett badrum på 4 kvm kostar från 150 000kr till 250 000kr. Många faktorer påverkar priset när man ska renovera ett badrum tex, Storlek, VVS, El, hus eller lägenhet och vad för material du önskar att vi ska sätta i ditt nya badrum.

Badrumsrenovering Skärholmen
Badrumsrenovering Skärholmen

Välj oss för din badrumsrenovering Skärholmen

Att beställa en offert från oss på Forma kök och bad är enkelt och smidigt. Vi strävar efter att göra hela processen så bekväm och transparent som möjligt för dig. Oavsett om du planerar en omfattande badrumsrenovering skärholmen, en köksuppgradering eller en mindre förbättring i ditt hem är vårt team redo att hjälpa dig förverkliga dina visioner.

När du kontaktar oss för en offert börjar vi med ett personligt möte där vi diskuterar dina specifika behov och önskemål. Vi tar oss tid att förstå dina idéer och visioner för projektet. Därefter gör vi en noggrann bedömning av arbetets omfattning och vilka material som kommer att behövas. Vi ger dig råd och rekommendationer baserade på vår långa erfarenhet inom branschen.

Efter vår genomgång får du en detaljerad offert som inkluderar alla kostnader för material, arbete och eventuella tilläggstjänster. Vår offert är tydlig och detaljerad för att undvika överraskningar senare i processen. Vi tror på full transparens och vill att du ska känna dig trygg och informerad genom hela projektet.