Badrum design

Upptäck hur du kan förvandla ditt badrum till en oas av stil och funktion med våra expertråd om badrumsdesign.

Oavsett om du har ett litet badrum eller ett stort utrymme kan du med rätt designval skapa en plats som inte bara ser fantastisk ut utan också uppfyller alla dina behov.

Från val av kakel och belysning till smarta förvaringslösningar och de senaste trenderna hjälper vi dig att skapa ett badrum som speglar din personliga stil och höjer värdet på ditt hem.

Läs vidare för att få reda på hur du kan maximera utrymmet välja de bästa materialen och skapa ett badrum du älskar att använda varje dag.

Badrum design och Inspiration

Att skapa det perfekta badrummet handlar om att kombinera funktionalitet med estetik på bästa möjliga sätt. På Forma kök och bad har vi expertisen och passionen för att hjälpa dig att designa ett badrum som inte bara uppfyller dina behov utan även inspirerar och imponerar. Vi erbjuder en komplett lösning för badrumsdesign och renovering från idé och planering till färdigställande.

Varför välja Forma kök och bad för din badrumsdesign?

  1. Erfarenhet och Expertis: Med många års erfarenhet inom badrumsrenovering och design vet vi vad som krävs för att skapa vackra och funktionella badrum. Våra skickliga hantverkare och designers arbetar tillsammans för att förverkliga din vision.

  2. Personlig Design: Vi förstår att varje kund har unika behov och preferenser. Därför skräddarsyr vi våra lösningar för att passa just dig. Oavsett om du föredrar en modern, minimalistisk stil eller en klassisk och tidlös design kan vi skapa ett badrum som speglar din personliga smak.

  3. Hög Kvalitet: Vi använder endast material av högsta kvalitet och arbetar med noggrant utvalda leverantörer för att säkerställa att ditt badrum inte bara ser fantastiskt ut utan också håller i många år framöver.

  4. Fullständig Projektledning: Från den första konsultationen till det sista handslaget tar vi hand om varje detalj i din badrumsrenovering. Vår omfattande projektledning garanterar att arbetet utförs effektivt och med minimal störning för dig.

Inspirerande Badrumslösningar

Låt oss inspirera dig med några av de senaste trenderna inom badrumsdesign:

  • Stora kakelplattor: Skapar en känsla av rymd och enhetlighet i ditt badrum.
  • Smart förvaring: Integrerade lösningar som maximerar utrymmet och håller ditt badrum organiserat och stilrent.
  • Lyxiga material: Natursten, marmor och högkvalitativa träslag för en exklusiv känsla.
  • Innovativ belysning: LED-belysning, spotlights och spegelbelysning för att skapa en ljus och inbjudande atmosfär.

Kontakta Oss Idag

Är du redo att förvandla ditt badrum till en plats av lugn och skönhet? Kontakta Forma kök och bad idag för en kostnadsfri konsultation. Låt oss tillsammans skapa ett badrum som inte bara möter dina förväntningar utan överträffar dem. Med vår hjälp kan du njuta av ett badrum som är både praktiskt och inspirerande, varje dag.

Badrumsinredning som passar din badrumsdesign

Att välja rätt badrumsinredning är avgörande för att skapa ett badrum som är både funktionellt och estetiskt tilltalande. På Forma kök och bad vet vi hur viktigt det är att varje detalj i ditt badrum speglar din personliga stil och samtidigt uppfyller dina praktiska behov. Här är våra bästa tips och råd för att välja badrumsinredning som perfekt kompletterar din badrumsdesign.

Utgå från din badrumsstil. Först och främst är det viktigt att identifiera den stil du vill ha i ditt badrum. Oavsett om du föredrar en modern, minimalistisk design, en klassisk och tidlös stil, eller kanske något mer rustikt och naturligt, bör din inredning harmoniera med den övergripande designen. Moderna badrum gynnas av släta ytor, kromade beslag och minimalistiska möbler, medan en klassisk stil kan dra nytta av eleganta och tidlösa element som marmorytor och antika beslag. För en rustik stil, använd naturliga material som trä och sten för att skapa en varm och inbjudande atmosfär.

Färgval och material är centrala delar av din badrumsdesign. Ljusa färger kan göra små badrum att kännas större och mer öppna, medan mörkare toner kan ge en känsla av lyx och avskildhet. Vita och ljusgrå toner skapar en ren och fräsch känsla, vilket är idealiskt för mindre badrum. Djupa blåa, gröna och svarta nyanser kan skapa en dramatisk och sofistikerad atmosfär. När det gäller material bör du satsa på hållbara och lättskötta alternativ. Porslin, glas och behandlat trä är populära val som tål fukt och är enkla att rengöra.

Funktionella möbler och förvaring är nyckeln till ett välorganiserat badrum. Välj möbler som inte bara ser bra ut, utan också erbjuder praktisk förvaring. Väggmonterade skåp och flytande hyllor kan maximera golvutrymmet och hålla dina nödvändigheter inom räckhåll. Inbyggda förvaringslösningar kan dölja stök och hålla ditt badrum snyggt och organiserat.

Enhetliga detaljer skapar en sammanhängande look. För att uppnå en harmonisk design, se till att alla detaljer i ditt badrum kompletterar varandra. Välj beslag, kranar och duschhuvuden som matchar din övergripande stil. Små detaljer som handdukar, tvålpumpar och dekorativa föremål kan göra stor skillnad i att binda ihop din badrumsdesign.

Belysning är en annan viktig faktor. Ett välbelyst badrum känns större och mer inbjudande. Kombinera allmän belysning med punktbelysning runt speglar och arbetsytor för bästa resultat. LED-belysning är ett energieffektivt val som ger ett klart och behagligt ljus.

För att skapa ditt drömbadrum är det avgörande att noggrant välja badrumsinredning som passar din design och dina behov. På Forma kök och bad är vi experter på att skapa badrum som inte bara ser fantastiska ut, utan också är praktiska och hållbara. Kontakta oss idag för att börja planera ditt nya badrum!

Badrum design

Rita upp ditt badrum

Att rita upp ditt badrum är ett viktigt första steg i processen för en lyckad badrumsrenovering. Med noggrann planering och en genomtänkt badrum design kan du skapa ett utrymme som är både funktionellt och estetiskt tilltalande. Börja med att mäta ditt badrum noggrant och skapa en skalenlig ritning. Markera var befintliga rörledningar, avlopp och eluttag är placerade, så att du kan planera inredningen runt dessa element. Fundera på vilka funktioner som är viktiga för dig, som en rymlig dusch, ett stort badkar eller extra förvaring. Visualisera hur olika möbler och inredningsdetaljer kommer att se ut i rummet och använd designprogram eller appar för att skapa en 3D-modell. På Forma kök och bad hjälper vi dig att ta fram en badrumsdesign som matchar dina behov och drömmar. Kontakta oss för professionell vägledning och inspiration!

Välj kakel och klinkers som passar ditt badrum

Att välja rätt kakel och klinkers är avgörande för att skapa den perfekta badrumsdesignen. Kakel och klinkers påverkar inte bara utseendet utan också känslan i ditt badrum. För en modern och stilren design, välj stora, ljusa plattor som gör rummet känns större och ljusare. Mörka plattor kan ge en lyxig och intim atmosfär, perfekt för större badrum.

Tänk också på ytan – blankt kakel reflekterar ljus och skapar en känsla av rymd, medan matt kakel ger ett mjukare, mer naturligt utseende. Klinkers med halkfri yta är ett praktiskt val för golvet, särskilt i våta utrymmen.

Forma kök och bad erbjuder ett brett utbud av högkvalitativt kakel och klinkers som passar alla stilar och behov. Vårt team av experter hjälper dig att välja de bästa materialen för att skapa en badrumsdesign som både är funktionell och estetiskt tilltalande. Kontakta oss för att förverkliga din drömbadrumsdesign!

Badrumsinredning från Svenska tillverkare

Badrumsinredning från svenska tillverkare är ett utmärkt val för dig som prioriterar kvalitet, hållbarhet och design i ditt badrum. Genom att välja inredning från svenska tillverkare kan du vara säker på att produkterna håller hög standard och att tillverkningen sker under schyssta förhållanden.

Svenska tillverkare är kända för sitt fokus på hållbarhet och miljövänlighet, vilket innebär att deras produkter är tillverkade med omsorg om både människor och planeten. Dessutom erbjuder svenska tillverkare ofta ett brett sortiment av stilar och designs, så oavsett om du föredrar en modern, klassisk eller minimalistisk estetik, finns det något som passar dig.

På Forma kök och bad erbjuder vi ett urval av badrumsinredning från ledande svenska tillverkare, såsom Vedum, Ballingslöv och Svedbergs. Med vårt sortiment kan du skapa ett badrum som inte bara är vackert och funktionellt, utan också hållbart och tillverkat med omsorg om både människor och miljö. Kontakta oss för att utforska vårt sortiment och låt oss hjälpa dig att skapa ditt drömbadrum med svenska tillverkare!

Badrum design

Forma kök och bad

Forma Kök & Bad hjälper dig med BadrumsrenoveringKöksrenovering
Totalrenovering, ritningar och projektledning av din renovering på Östermalm. Vi tar fram förslag för enstaka rum eller hela din bostad. Vårt arbete innefattar produkt- och materialförslag, ritningar och leverans samt utförande av själva arbetet.

Vi tar hand om hela entreprenaden. Du behöver inte vara involverad i renoveringen utan vi finns på plats och ser till att förverkliga ditt projekt.

Läs vad våra kunder säger om oss