Badrumsrenovering i Täby

Att renovera och inreda små badrum kräver mycket planering för att få till en optimal planlösning. I större badrum finns det gott om utrymme, men även dessa behöver bli praktiska för vardagslivet.


Vi på Forma Kök & Bad hjälper dig med alla steg under din badrumsrenovering i Täby, från planering till färdigt slutresultat. På så sätt kan du lämna renoveringen i våra trygga händer och få ett fackmannamässigt utfört arbete.

Köksrenovering i Täby

Vår kunniga projektledare sköter hela renoveringsprocessen

Som ett första steg hjälper vi dig med inredningsförslag och stil för ditt badrum. Vi kommer hem till dig och tar alla mått, sedan presenterar vi förslag på allt från material och produkter till ritningar. Givetvis tar vi även kostnadsfritt fram en offert för din badrumsrenovering i Täby.

När det är dags att genomföra själva renoveringen så presenterar vi våra erfarna hantverkare som fackmannamässigt kommer att renovera ditt badrum. Du behåller dock all kontakt med vår projektledare som i sin tur sköter kontakten med leverantörer och hantverkare. Allt för att badrumsrenoveringen ska gå så smidigt som möjligt för dig som kund.

En helhetslösning för din badrumsrenovering i Täby

Vi erbjuder alltid en tydlig prisbild så att du vet exakt vad din badrumsrenovering i Täby kommer att kosta. Under byggets gång håller vår projektledare i regelbundna byggmöten och planerar arbetets gång för att rummet ska bli färdigt så fort som möjligt och enligt vår bestämda tidsplan.

Ett ha ett praktiskt och funktionellt badrum i hemmet är en dröm för de flesta. Med vår trygga projektledning kan du uppfylla den fortare än du tror. Eftersom vi tar hand om planering, materialförslag, mått, hantverkare och hela arbetsprocessen så behöver du inte själv vara kunnig när det kommer till renoveringar. Du får nämligen all hjälp du behöver av oss i vår helhetslösning.

Köksrenovering i Täby